Så skete det. Der har ikke været vindere siden januar, og nu var puljen oppe på 521 mio. dollars. Men i fredags blev den udløst, og en amerikansk lottospiller var med et slag 3 milliarder rigere. Så store gevinster har vi endnu aldrig set i Danmark.

Der er små præmier, og så er der store præmier. Nogle gange siger man, at man skal risikere noget, hvis man vil vinde noget. Men i denne konkurrence kan du få chancen for at være med uden at risikere en krone. Du kan også vælge at spille med for egne penge. Hovedpræmien er en tur til Påskeøen og Chile.

Lad roen falde på dig og nyd et skønt luksus spaophold for to personer på det pragtfulde spahotel Comwell Borupgaard. Under opholdet får du og en ledsager fri adgang til både AquaSpa og fitnessrum samt til de forskellige spa-aktiviteter. Der er også middag i den 4-stjernede restaurant og 2.000 kr. i kontanter. Få 25 gratis chancer for at vinde oveni som ny kunde.

Dette er en enkel blog om at LØBE, dyrke motion og leve sundt! Der er masser af spændende viden, som jeg har samlet sammen til eget brug, som andre lige så godt kan få glæde af også. God fornøjelse!

Prøv Kristeligt Dagblad GRATIS i 4 uger. Tilbuddet er uforpligtende og levering af avisen stopper automatisk efter 4 uger. Tilbuddet gælder ikke husstande, der har modtaget Kristeligt Dagblad de seneste 12 måneder og husstande, der allerede har modtaget avisen 4 uger gratis tre gange tidligere. Tilbuddet gælder kun for husstande med bopæl i Danmark.

Dagens afsnit af Klipfiskerne kommer som sædvanligt kl. 20 på TV2. Sigurd Kongshøj, Huxi Bach og Thomas Warberg er med i afsnittet. Gæsterne er i dagens afsnit af Klipfiskerne Mia Lyhne, Lærke Winther, Nikolaj Steen og Omar Marzouk. Dette afsnit er sendt første gang i 2012.

Kom med på Danske Spil Pokers Pokerchefen-tur til Las Vegas for sølle $5. Spil blot med i deres Pokerchefen MEGA kval turnering på søndag den 20. september,

Bookmakeroversigt.dk er en uafhængig side, der anmelder bookmakere og giver dig en oversigt over bookmakere med dansk licens. Der er masser af fantastiske bookmakere med dansk licens, og oven for har vi udvalgt de 3 bedste danske bookmakere på markedet lige nu. Der er tale om bet365, Betfair og Unibet, og alle seriøse spillere bør åbne en konto hos disse bookmakere. For at oprette en konto på en af de udvalgte bookmakere skal du bare klikke på links ovenfor. Når du har tilmeldt, får du en endda en fantastisk velkomstbonus fra alle 3 bookmakere. Der er både en bookmaker startbonus på op 1000 kr
Læs Mere
. 1000 kr. i freebets og en velkomstbonus på hele 1500 kr. ved første indbetaling. God fornøjelse her på Bookmakeroversigt.dk - kig tilbage, for vi opdatere løbende oversigten over bookmakere med dansk licens.