Den amerikanske NBA-liga er uden tvivl den største og mest populære inden for basketball. De seneste sæsoner har været kendetegnet ved at bestå af et tæt kapløb mellem henholdsvis Golden State Warriors fra Western Conference og Cleveland Cavaliers fra Eastern Conference. Men i 2017/18 sæsonen kan der måske ske nye ting, og nye hold kan vise deres styrke.

I den nuværende sæson er der nemlig flere stærke hold, som udgør en trussel mod favoritholdene fra Cleveland og Golden State i kampen om mesterskabet; i den vestlige konference har Houston Rockets for eksempel spillet en fremragende sæson indtil videre, og ligger i øjeblikket på førstepladsen i tabellen - mens Toronto Raptors og Boston Celtics spiller råt i den østlige konference, hvor Cleveland lige nu er placeret på en tredjeplads.

Hvis du er interesseret i amerikansk basketball, kan du i denne artikel få et par tips til, hvordan du kan følge med i og spille på NBA sæsonen 17/18.

Houston Rockets v Dallas Mavericks

Hvilket hold vinder NBA-mesterskabet?

En af de mest oplagte ting at spille på er selvfølgelig, hvilket hold der bliver de nye NBA mestre til sommer. Da 17/18 sæsonen blev skudt i gang den 17. oktober 2017, var de forsvarende mestre fra Golden State Warriors de klare favoritter til at genvinde NBA titlen, og hvis man kigger på betting tips hos bet365 kan man også se, at Warriors stadig er de største favoritter til at blive champions med odds 1.52 - dette på trods af, at Houston Rockets lige nu fører Western Conference tabellen.

Houston Rockets er da også anden-favoritter til at vinde NBA mesterskabet med odds 6.50, mens det giver odds 8.50, såfremt det lykkes Cleveland Cavaliers at rejse sig efter en lidt blandet start på sæsonen, og vinde mesterskabet, lige som de gjorde to sæsoner tilbage.

Det er også muligt at spille på, hvilke hold der vinder de forskellige konferencer (den østlige og vestlige) og divisioner (fx Central Division, Pacific Division etc.), som spilles i løbet af sæsonen. Tager vi et kig på favoritterne til at toppe Eastern Conference, er Cleveland Cavaliers favoritter med odds 2.10, efterfulgt af Boston Celtics med odds 3.60 og Toronto Raptors med odds 4.50. GS Warriors og Houston Rockets er derimod favoritter til at toppe Western Conference, med henholdsvis odds 1.34 og odds 5.00.

James Harden

Hvem bliver MVP?

MVP står for most valuable player - altså den mest værdifulde spiller. Den mest værdifulde spiller i den generelle NBA sæson afgøres ud fra flere ting, heriblandt antal målscoringer, assists, overblik, defensivt arbejde og meget andet.

I øjeblikket er det point guard'en fra Houston Rockets, James Harden, der er størstefavorit til at blive kåret som MVP i 17/18 sæsonen. Han har i denne sæson slået flere rekorder og ganske enkelt spillet fænomenalt for sin klub, med hvem han også har forlænget sin kontrakt helt frem til 2022/23 sæsonen. Efter Harden er det legenden LeBron James fra Cleveland Cavs, der er favorit til at vinde MVP kåringen med odds 3.80.

Der er selvfølgelig mange andre måder, hvorpå man kan placere bets på NBA sæsonen - fx det klassiske 1x2 system og handicap betting. Uanset hvad, så hold godt øje med spillet, klubtransfers og det hårde kampprogram.
Hvad er AlleLinks.dk?

AlleLinks.dk er oversigten over nettets bedste links. Alle kan søge om at få links optaget i dette danske linkkatalog, og alle links vil blive gennemgået af en redaktør. Hvis linket er på dansk, og hvis det lever op til en subjektiv kvalitetsvurdering, vil det blive tilføjet til AlleLinks.dk.

Seneste Kommentarer