Endelig skete det. Allelinks.dk er i luften, og det har vi glædet os til meget længe.Allelinks.dk er et dansk linkkatalog med udvalgte, danske links og nyheder. Her på siden finder du således oversigten over nettets bedste links. Alle kan søge om at få links optaget i dette danske linkkatalog, og alle links vil blive gennemgået af en redaktør. Hvis linket er på dansk, og hvis det lever op til en subjektiv kvalitetsvurdering, vil det blive tilføjet.

De bedste danske links på nettet – Allelinks.dk

Internettet er fyldt med sider, og rigtig mange sider er på engelsk. Nogle gange kan det være svært at finde siderne på dansk. Men her på http://www.allelinks.dk har vi som erklæret mission at hjælpe dig med at finde de bedste danske sider på nettet. Det behøver ikke at være svært, men det tager tid. Og det kan du lige så godt lade os om at gøre, så vi ikke er flere end højst nødvendigt, der udfinder de bedste danske hjemmesider. Du er naturligvis også velkommen til at hjælpe. Skriv til os, eller indsend selv nye links til linkkataloget. Vi gennemkigger alle forslag så hurtigt så muligt, og oftest vil du have dine links oppe samme dag, som du har indsendt dem. Naturligvis skal de have en høj kvalitet, så lad være med at indsende links til halvfærdige sider eller annoncefarme. Nettet er et sted for alle, og vi har alle sammen forskellig smag. Derfor skal der også være plads til meget, men vi sætter dog visse grænser her i linkkataloget, Allelinks.dk. Det skal stadigvæk gerne være sådan, at de besøgende føler, at de får noget ud af at kigge med. Derfor skal Allelinks.dk indeholde alle danske links, der har en vis kvalitet, og det betyder også, at man skal kunne finde det let her på siden. Vi tager gerne mod gode råd, så sig endelig til, hvis du har nogle godt tips af den ene eller den anden art.

God fornøjelse – vi ses forhåbentlig ofte.
Hvad er AlleLinks.dk?

AlleLinks.dk er oversigten over nettets bedste links. Alle kan søge om at få links optaget i dette danske linkkatalog, og alle links vil blive gennemgået af en redaktør. Hvis linket er på dansk, og hvis det lever op til en subjektiv kvalitetsvurdering, vil det blive tilføjet til AlleLinks.dk.

Seneste Kommentarer