Det er tid til Super Bowl i aften, og her kommer et forslag til, hvad du skal drikke, og hvad du skal spise til Super Bowl 52. Du skal bruge kuponkoden SUPERBOWL for at få din Super Bowl vin til superpriser og få gratis levering ved 24 flasker amerikansk vin!

Online Bingo Fun eller bare BingoFun.dk handler om masser af bingosjov på nettet, og du finder alt muligt sjovt og underholdende om Bingo og Bingosider på nettet.

Google.dk behøver nærmest ikke nogen præsentation. Google er verdens største søgemaskine, der processer milliarder af søgninger hver dag.

Siden den første World Series of Poker-turnering fandt sted på the Horseshoe Casino i Las Vegas i 1970, er interessen for pokerturneringer steget eksplosivt, og i dag finder man store pokerturneringer mange steder i verden og på nettet.

Det er klart at som med alt andet, så er hemmeligheden bag at forbedre sig i Texas Hold'EM-poker ganske simpelt; øvelse, mere øvelse og endelig noget mere øvelse! Jo flere timer, man tilbringer omkring pokerbordet, desto bedre vil man forstå spillet. Her er der endnu flere tips.

Her kigger vi nærmere på de regler, der gælder for pokerspil. Poker er et strategisk kortspil, som går ud på at opnå den bedste hånd med fem kort eller få alle modstandere til at folde (smide sine kort). Den populæreste pokerform er Texas Hold'em, og vi skal nu gennemgå grundreglerne for dette spil.

Slow Luxury handler om at trække stikket ud og fokusere på en enkel livsstil. Autenticitet, stilhed og “back to basics” kendetegner Slow Luxury.

Elsk hjertet 2017 kampagnen sætter fokus på kvinder og hjerte-kar-sygdomme. Når du køber et Elsk hjertet støtteprodukt, hjælper du med at samle penge ind til vigtig forskning i kvinders hjerter. Elsk hjertet armbånd er et perlearmbånd, som kommer i 4 sommerlige farver (mørkeblå, koboltblå, hvid og lyserød). Læs mere her.
Hvad er AlleLinks.dk?

AlleLinks.dk er oversigten over nettets bedste links. Alle kan søge om at få links optaget i dette danske linkkatalog, og alle links vil blive gennemgået af en redaktør. Hvis linket er på dansk, og hvis det lever op til en subjektiv kvalitetsvurdering, vil det blive tilføjet til AlleLinks.dk.

Seneste Kommentarer